Tekeningen en mallen

Wilt u zelf bouwen?

Tekeningen

Van een aantal producten zijn er tekeningen in Sketchup formaat te koop. Sketchup is een 3D tekenprogramma waarvan er een gratis versie te verkrijgen is op het internet.

Onderstaand voorbeeld toont een kinderkapstokje.

Uit deze tekeningen kunt u alle voor het bouwen benodigde gegevens halen. Door het verbergen van overige onderdelen kunt u een te maken onderdeel zichtbaar maken en deze voorzien van de maten die u denkt nodig te hebben voor het maken ervan.

In het menu vindt u onder Producten wat er verkrijgbaar is.

Na betaling stuur ik de de betreffende Sketchup tekening als attachment per mail aan u toe.

Mallen

Wilt u de tuinbank Montevideo zelf maken? Dan hebt u behalve de tekening eigenlijk ook een set mallen nodig. De rug en zitting van deze bank zijn ontworpen volgens ergonomische vormen en doorontwikkeld tot deze perfect zit. Dat valt niet uit de tekening terug te halen. Daarom zijn hiervoor mallen op ware grootte verkrijgbaar. Die kunt u gebruiken om de vorm van zitting, rug en armleuningen over te nemen op uw materiaal of als kopieerfreesmal. De schroefgaten in de mallen komen overeen met de schroefgaten in het te maken onderdeel zodat u deze kunt gebruiken voor het vastschroeven ten behoeve van het kopieerfrezen.

Mallen zijn standaard verkrijgbaar in 12 mm dik MDF. Andere houtsoorten of Trespa zijn mogelijk.

Gebruik het contactformulier om mallen te bestellen.